…

In opdracht van Agentschap Zorg en Gezondheid en Digitaal Vlaanderen helpt communicatiebureau Bridgeneers burgers om de weg te vinden naar Mijn Burgerprofiel. Hoe? Door in te spelen op een hot topic: de digitale uitnodiging voor de coronavaccinatie, terug te vinden op dit online platform. Interessant dus om te gaan kijken. Deze boodschap wordt verspreid via een mediacampagne.

Mijn Burgerprofiel bestaat al een tijdje, maar is nog te weinig bekend. En daar willen het Agentschap Zorg en Gezondheid en Digitaal Vlaanderen iets aan veranderen. Weinig mensen weten dat Mijn Burgerprofiel dé digitale plek is om al hun overheidszaken te regelen. Je vindt er een persoonlijk overzicht met al je officiële gegevens en je overheidsadministratie op. Altijd en overal te raadplegen. Handig, als je het weet tenminste.

Bridgeneers zette een campagne op poten om burgers te laten kennismaken met Mijn Burgerprofiel. Ze worden ernaartoe geleid met iets waar ze op zitten te wachten: de coronavaccinatie-uitnodiging.

Wie ingepland staat voor een vaccin, vindt zijn vaccinatie-uitnodiging op Mijn Burgerprofiel. Er valt ook een brief in je bus, maar die drukken en versturen per post duurt langer. Mijn Burgerprofiel is sneller. Ook interessant voor wie zijn papieren uitnodiging kwijt is of de plaats en het uur van zijn vaccinatie wil dubbelchecken.

Neem zelf een kijkje op mijnburgerprofiel.be

Radiospot, social materialen, banners: https://we.tl/t-owHD2WPchU

Have a project in mind? Let’s get to work!