Tijdens de coronacrisis hebben heel wat Vlamingen de geneugten van vakantie in eigen land ontdekt. Niet verwonderlijk, want waar je ook gaat in Vlaanderen: de meest avontuurlijke, originele, ontspannende en wonderbaarlijke vakantiemogelijkheden liggen voor het grijpen. Om die stelling kracht bij te zetten, lanceerden Vlaanderen Vakantieland en Bridgeneers het Grootste Toeristische Bord van Vlaanderen.

Pittoreske dorpjes, hippe stadswijken, prikkelende proeverijen, speelbossen vol energie, bruisende terrassen, majestueuze kastelen,... Zeg nu zelf, zoveel vakantiemogelijkheden weergeven op een klassiek toeristisch bord? Onmogelijk. Enkel een bord van 7 meter hoog en 2,5 meter breed kan weergeven hoeveel Vlaanderen als vakantieregio te bieden heeft.

Om de Vlaming warm te maken voor het eindeloze aanbod aan logies en activiteiten, creëerde Bridgeneers het Grootste Toeristische Bord van Vlaanderen. Dat bord prijkt naast een fietsknooppunt in Domein Hofstade en werd vanochtend officieel onthuld op een persconferentie. Een opvallende PR-stunt die voor geen enkele voorbijganger onopgemerkt zal blijven.

Daarnaast blijft de Vlaanderen Vakantieland-website natuurlijk verrassen met een uitgebreid contentaanbod boordevol vakantietips voor elke regio en doelgroep. Een socialemediacampagne maakt de Vlaming niet alleen vertrouwd met het Bord, maar toont bovendien de weg naar Vlaanderenvakantieland.be, dé plek om vakantie-inspiratie op te doen en een verblijf te boeken.

Leuk om te weten: ook logiesuitbaters werden aangespoord om op de kar te springen. In een handige onlinemodule verzamelden wij alvast de leukste plekken rondom hun logies. Zij hoeven enkel een selectie te maken en eventueel zelfgekozen favoriete trekpleisters toe te voegen. Et voilà. Hun eigen toeristische bord. Klaar om de wereld ingestuurd te worden.

Have a project in mind? Let’s get to work!