…

Na een uitgebreide procedure, wordt Bridgeneers de nieuwe preferred communicatiepartner van het Agentschap Digitaal Vlaanderen. Om hen te begeleiden en ondersteunen bij al hun projecten. En dat minstens voor de volgende twee jaar.

Een fijne uitdaging. Want Digitaal Vlaanderen groeide als een sneltrein uit tot onmisbare schakel binnen de Vlaamse overheid. Projecten als mijnburgerprofiel.be, het contactcenter (1700), of snelle interventies à la CovidSafe kennen we natuurlijk allemaal. Maar het Agentschap realiseert en begeleidt digitale transformatieprojecten voor zowat élk Vlaams departement, en voor de lokale besturen. Bij al die trajecten is communicatie vaak een belangrijk onderdeel. Via dit nieuwe raamcontract kan Bridgeneers daar nu volop mee helpen.

Tine van Hove, Managing Partner Bridgeneers: “Een overheid moet niet digitaal handelen, ze moet digitaal zijn. We zijn heel blij dat Digitaal Vlaanderen ons deze nieuwe uitdaging toevertrouwt. Als agency staan we helemaal achter hun missie. En zullen we ook al onze in-house expertise in de strijd gooien. We zijn dan ook heel trots op deze nieuwe samenwerking.”

Het raamcontract start nu, en loopt minstens volgende twee jaar (verlengbaar tot 4 jaar).

Have a project in mind? Let’s get to work!