…
Bridgeneers opent weer de deur voor recent afgestudeerden in haar creatief pop-up agency. De zesde editie draait rond politiek en de jongste generatie kiezers.

Het vertrouwen in de politiek zit op een historisch dieptepunt. Apathie, polarisering en ongeloof beheersen het publieke discours. Net op een moment dat de opkomstplicht voor lokale verkiezingen vervalt en ook 16 tot 18-jarigen hun stem mogen laten horen voor de verkiezingen van het Europees Parlement. Partijen lonken al langer naar jongeren via sociale media. Binnenkort zullen ze bovendien overspoeld worden door partijpolitieke campagnes. Maar willen ze hun stem wel laten horen? Hoe krijgen we de jongste kiezers naar de stembus, liefst geïnformeerd en met volle goesting? In één woord: Goodcamp.

Wat is Goodcamp?

Goodcamp is het creatief pop-upbureau van communicatiebureau Bridgeneers uit Leuven. Onder hun ervaren vleugels krijgen 6 jongeren bijna 4 maanden lang de kans om via een betaalde stage bakken ervaring op te doen door zélf campagnes te bedenken. Pas afgestudeerden, politiek geëngageerden, zwem- of yogaleraars: wie dit jaar deel uitmaakt van Goodcamp, hangt volledig af van wie het hardst staat te trappelen om de communicatiewereld te doen daveren.

Goodcamp redt de verkiezingen

Want daveren zal ‘ie. “Niemand levert betere inzichten hoe je een doelgroep moet aanspreken dan die doelgroep zelf, Goodcamp heeft het unieke perspectief om de verkiezingscampagnes en thema’s van 2024 een geloofwaardige stem te geven naar jongeren”, aldus Thomas Klein, digital director bij Bridgeneers.

Voor wie?

Ben je net afgestudeerd en zweef je ergens tussen een wirwar van carrièrepaden? Of zijn die eerste stappen op de arbeidsmarkt al voorzichtig gezet? Alle enthousiaste gezichten zijn welkom. Dus, als je bereid bent om elegant op je bek te gaan - en geloof ons, dat hoort erbij- dan nodigen we je graag uit om deel te nemen. Beloofd: het wordt nog leuker dan je leukste zomerkamp!

Goodcamp vindt plaats van 4 september 2023 tot 22 december 2023. Inschrijven is mogelijk tot 7 juli 2023, via een mailtje met motivatiebrief en cv naar margo@bridgeneers.be

Ook wie interesse heeft in een samenwerking met Goodcamp mag ons nu al contacteren!

Alle info op https://bridgeneers.be/job/goodcamp

Have a project in mind? Let’s get to work!