…

Bridgeneers opent ook dit jaar “Goodcamp”, haar creatief pop-up communicatiebureau voor jongeren. De inmiddels zevende editie van dit project draait rond verantwoord en bewust consumeren.

Goodcamp, zegt u?

Goodcamp is de creatieve broedplaats waar Bridgeneers, het Leuvense communicatiebureau, jong talent laat vlammen. Bijna vier maanden lang krijgen zes jonge wolven een betaalde stage om zélf campagnes te bedenken en zo bakken ervaring op te doen. Pas afgestudeerden, schoolverlaters, zelfverklaarde autodidacten of gewoon koopverslaafden: wie de communicatiewereld op zijn kop wil zetten, is hier aan het juiste adres.

Voor wie?

Ben je net afgestudeerd en zweef je ergens tussen een wirwar van carrièrepaden? Of zijn die eerste stappen op de arbeidsmarkt al voorzichtig gezet? Alle enthousiaste gezichten zijn welkom. Dus, als je bereid bent om elegant op je bek te gaan - en geloof ons, dat hoort erbij - dan nodigen we je graag uit om deel te nemen. Beloofd: het wordt nog leuker dan je leukste zomerkamp!

Met een duidelijk doel: de wegwerpcultuur in vraag stellen

Iedereen voelt zich weleens schuldig na een online aankoop van een Chinees platform of het terugsturen van een halve bestelbus sokken. Zeker pas afgestudeerde jongeren, die als Gen Z’ers zich wel bewust zijn van de problematiek rond het kapitalisme maar nog niet het budget hebben om er zelf wat aan te doen. Gelukkig begint de wereld verbeteren niet altijd bij jezelf. Daar dient Goodcamp voor.

‘Jongeren herkennen als geen ander de tegenstrijdigheden van de moderne consumptiemaatschappij. Dat unieke perspectief geeft Goodcamp de kans om écht door te dringen tot hun doelgroep. Want die zijn ze zelf.’, zo vertelt Lana Heirbaut, stratege bij Bridgeneers.

Goodcamp vindt plaats van maandag 2 september 2024 tot vrijdag 20 december 2024. Inschrijven is mogelijk tot 2 juli 2024, via een mailtje met motivatiebrief en cv naar margo@bridgeneers.be

Ook wie interesse heeft in een samenwerking met Goodcamp mag ons nu al contacteren!

Alle info op https://bridgeneers.be/job/goodcamp

Have a project in mind? Let’s get to work!