…

Mee zijn met alles wat er beweegt in de Limburgse economie? Daarvoor moet je het POMblad in duiken. Een inspirerend en fris halfjaarlijks magazine, boordevol boeiend en belangrijk nieuws uit de Limburgse economie. Bridgeneers werd ingeschakeld voor het concept, vormgeving en de coördinatie. Een succesvolle samenwerking, want na zes edities verschijnt er in de week van 11 december een ‘Best of POMBlad’.

Deze editie bundelt niet alleen eerder verschenen artikels, maar ook sterke nieuwe verhalen. Ontdek wat Indonesische zeepaardjes met microplastic te maken hebben, de torenhoge ambities van Campus Diepenbeek, en waarom de Einsteintelescoop een miljardenkans is voor Limburg. Het resultaat zijn 52 pagina’s aan zorgvuldig geselecteerde content, waar je als Limburger trots van wordt.

Om er zeker van te zijn dat zoveel mogelijk Limburgers deze ‘best of’ te zien krijgen, schakelden we voor deze editie een versnelling hoger. De ‘Best of POMblad’ verschijnt in de Limburgse edities van zowel Het Belang van Limburg, Het Nieuwsblad als De Standaard. Zo belandt dit pareltje bij iedere Limburger op tafel.

Ontdek de inhoud van eerdere edities van het POMblad hier https://pomlimburg.be/pomblad/

Have a project in mind? Let’s get to work!