…

Naast een broeierig warme week bracht augustus ons ook heel wat nieuwe gezichten. Beginnen doen we met Jonathan. Jonathan draait al even mee in de sector en vervoegt ons als Design Director na passages bij onder andere Kunstmaan, Head Office en RCA. Hij is zot van merken (niet de kledij) en branding (niet het deel van de zee) en zal voornamelijk fungeren als de lijm tussen onze designers en hun creativiteit. Maar aangezien hij vader is van twee tieners in spé verwachten we daar geen problemen.

Verder kwam ook Lukas ons versterken. Opgeleid tot woordvoerder, bijgeklust als begrafenisondernemer, gevormd op het kabinet van minister Kitir en nu zijn roeping gevonden als Account Executive. Naar eigen zeggen heeft Lukas een resting bitch face, al maken wij ons meer zorgen over wat hij zal doen als iemand op het werk opeens wél terugpraat.

Tenslotte is Petimat terug. Na haar studies bedrijfsmanagement, een uiterst succesvolle stage bij onze digitale tak en een welverdiende vakantie is ze helemaal klaar om onze digitale campagnes kracht bij te geven. Oh ja, een vogeltje heeft ons ook verteld dat ze ongemeen lekkere taarten bakt. Welkom alle drie!

Have a project in mind? Let’s get to work!