BREAKING NEWS: Pat Krimson en Loredana De Amicis gaan scheiden. In een emotionele video legt het muzikale powerkoppel uit waarom ze die beslissing nemen. En wat blijkt? Ze willen Limburgers graag het goede voorbeeld geven. Geen nood: het is geen oproep om je relatie stop te zetten, maar wel om je afval beter te scheiden. Want dit bommetje uit het Vlaamse medialandschap is niets minder dan het startschot van de sensibiliseringscampagne die Leuvens communicatiebureau Bridgeneers maakte voor Limburg.net. En die ging niet onopgemerkt voorbij.

Van HLN tot VRT, heel wat media pakten uit met het straffe nieuws. Maar fans van Patje en Loredana mogen gerust zijn: hun favoriete dancegroep 2Fabiola staat niet op splitten en ook op persoonlijk vlak zit er geen haar in de boter. Nee, met deze welgemikte actie wil het Limburgse duo de aandacht vestigen op een specifiek sorteerprobleem. Want we gooienorganisch afval nog te vaak bij het huisvuil, terwijl heel wat afval uit de keuken en de tuin niet alleen vermeden kan worden, maar ook verwerkt. Omdat het afval dat in de huisvuilzak of -container belandt verbrand wordt, gaan veel voedingsstoffen verloren.

In de campagnevideo zien we Pat en Loredana getuigen over hun persoonlijke situatie. Daarin gaan ze dieper in op de problemen die spelen ten huize 2Fabiola en vertellen ze honderduit over de nieuwe weg die ze inslaan. En dat levert een verrassende inkijk op!

De sensibiliseringscampagne zal de komende weken niet alleen online, op sociale media en videoplatformen verschijnen, maar ook in het straatbeeld op 2x2m affiches en via een huis-aan-huis folder alle inwoners van Limburg en Diest bereiken.

Stills uit de video, de visuals en de folders voor de verschillende regio’s kan je downloaden via: limburg.net/persmededelingen.

De versies op de Instagramproefielen van Pat en Loredana staan hier:
https://www.instagram.com/loredanadeamicis/
https://www.instagram.com/pat.krimson/

Website: www.limburg.net/correctaanbieden

Have a project in mind? Let’s get to work!